Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet: 5 sfaturi esentiale

de: D. C.
28 08. 2017, 14:55

Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet – Traim in epoca tehnologiei, vitezei si a internetului. Totul se petrece acum online, inclusiv dragostea si intalnirea de persoane noi.

Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet – Intr-un fel sau altul, cele mai multe persoane pe care le cunosti in ziua de azi internactionezi cu ele prima oara online. O multime de oameni incearca sa cunoasca persoane noi, din afara anturajului lor, online, fie prin intermediu unor site-uri specializate de matrimoniale si intalniri, fie pur si simplu prin site-urile de socializare.

Daca ai avut si tu asemenea experiente sau intentionezi sa cunosti oameni online, este bine sa urmezi cateva sfaturi esentiale daca vrei sa nu ai parte de dezamagiri foarte mari.

Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet – Hotaraste-te ce persoana cauti

Sigur ca oamenii difera foarte mult si nu poti sa gasesti o persoana care sa intruneasca toate calitatile pe care le vrei, insa e bine sa te gandesti din timp ce fel de partener iti doresti. Poti face chiar o lista cu calitatile, hobby-urile pe care ai vrea sa le aiba.

Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet – Ce stil de viata ai

Gandeste-te putin ce stil de viata ai: un program aglomerat sau unu lejer? Acest factor poate fi decisiv in compatibilitatea unor persoane. Incearca sa-i comunici si celuilalt asteptarile si stilul tau de viata pentru ca sa nu aiba la randul sau asteptari mai mari decat ai putea tu sa oferi.

Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet – Intreaba-te ce iti doresti de la o relatie

Ce fel de relatie iti dorest? Una casual, una bazata doar pe sex sau una de lunga durata ce ar putea avea implicatii mai adanci? Desigur ca nu-i vei putea comunica chiar de la inceput celuilalt intentiile tale, insa poti clarifica acest lucru destul de rapid pentru a nu da sperante desarte.

Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet – Afla cat mai multe despre celalalt

Deoarece totul se petrece online ai si avantaje si dezavantaje. Dezavantajul este ca nu poti crede tot ce spune celalalt si nu iti poate da nimeni siguranta ca in spatele tastaturii este chiar persoana care se recomanda. Pana la urma si in viata de zi cu zi oamenii nu sunt mereu ceea ce par. Marele avantaj al internetului este insa ca poti pune cate intrebari vrei, cu mult curaj, din confortul casei tale. Nu ezita sa intrebi tot ce iti trece prin minte pentru a-ti contura o imagine cat mai clara a celuilalt.

Cum sa-ti gasesti iubirea pe internet – Nu da detalii intime despre tine

Pericolele mediului online pandesc in orice clipa, asa ca incearca sa te protejezi. Nu da poze intime sau detalii personale, pastreaza o nota de precautie pana cand vei putea capata mai multa incredere.